Management & partners

Dagelijks management

Dagelijks management

Het dagelijks management is in handen van drie vennoten-bestuurders: Kim Bollez, Jeroen Opsomer en Johan Bostyn. Samen met Marc Vandemeulebroeke staan zij sinds 2013 in voor het dagelijks beleid van het kantoor. Marc zette in september 2018 een stap terug, maar ondersteunt als extern adviseur A&B Partners en zijn klanten nog altijd met zijn jarenlange ervaring.

Van links naar rechts: Kim Bollez, Jeroen Opsomer, Johan Bostyn, Marc Vandemeulebroeke.

Partnerteam

Om het operationeel beleid van het kantoor uit te bouwen, werd gekozen voor een Partnerstructuur. Vijf partners ondersteunen het dagelijks management en vormen het operationeel management van het kantoor. Van links naar rechts:

Johan Vanderdonckt, expert éénmanszaken
Rudi Van Hecke, juridisch expert
Peter De Baets, kantoorverantwoordelijke Brakel, expert éénmanszaken en vennootschappen
Kim Bollez, vennoot-bestuurder, fiscaal-juridisch expert
An Van Herpe, expert vennootschappen
Johan Bostyn, vennoot-bestuurder, expert vennootschappen
Marijke Martin, expert vennootschappen
Jeroen Opsomer, vennoot-bestuurder, expert vennootschappen

Partnerteam

Onze medewerkers

Onze medewerkers scholen zich continu bij om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen hun expertise. Klantgerichtheid is voor elk van hen een erezaak.

Als erkend accountantskantoor is A&B Partners Oudenaarde gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit, juridisch en bedrijfsadvies voor zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen.

  • We zijn regionaal verankerd in de Vlaamse Ardennen met kantoren in Oudenaarde, Brakel en Ronse.
  • Ons team van boekhouders, accountants, belastingconsulenten en juristen staat garant voor een multidisciplinaire en vakkundige begeleiding.
  • We zetten sterk in op digitalisering met online toepassingen en rapporteringstools, zodat uw boekhouding een up-to-date en efficiënt beleidsinstrument wordt.
  • We zijn uw vertrouwenspartner die, met de blik op de toekomst en de focus op optimalisatie, meedenkt en meegaat in uw verhaal, dit van start tot finish.
“A&B Partners, uw partner van start tot finish”
Historiek

Historiek

A&B Partners Oudenaarde heeft al een aantal decennia ervaring opgebouwd en is doorheen de jaren verder gegroeid en versterkt. Inmiddels zijn er meer dan dertig medewerkers die elke dag hun expertise ter beschikking stellen. We zijn een onafhankelijk kantoor dat tevens deel uitmaakt van een breder netwerk met A&B-kantoren overal in Vlaanderen.