Onze diensten

Accountancy

De boekhouding is een onmisbare informatiebron voor uw bedrijf. Wij zorgen voor de correcte verwerking van uw verrichtingen, het neerleggen van de balans en het indienen van de diverse fiscale aangiftes, zodat u zich kan focussen op uw business.

Bedrijfseconomisch

Wij begeleiden u bij het onderzoeken en uitwerken van al uw plannen en investeringen.

Fiscaal

A&B Partners loodst u door de complexe fiscaliteit en zorgt voor een fiscale optimalisatie.

Juridisch

Onze juristen adviseren u bij alle mogelijke juridische vragen en problemen.

Fiscaal

Belastingaangifte

Als gevolmachtigde verzorgen wij de diverse fiscale aangiftes van uw onderneming, alsook uw aangifte personenbelasting als bedrijfsleider.

Fiscaal

Fiscaal advies

Onze experten helpen u om op een legale manier de fiscale druk op uw onderneming te optimaliseren.

Accountancy

Analyse

Wij analyseren uw cijfers in een helder en verstaanbaar rapport. Een analyse van de sterktes, maar ook van de pijnpunten. Zo weet u waar u staat.

Accountancy

Continue begeleiding

Wij zorgen voor een continue begeleiding en tussentijdse rapportering, zodat u steeds up-to-date bent en tijdig kan bijsturen.

Fiscaal

Hulp bij controle

Beslist de fiscale administratie om uw cijfers te controleren, dan vertegenwoordigen en verdedigen wij uw bedrijf.

Juridisch

Debiteurenbeheer

Wat als de tegenpartij niet betaalt? Wij informeren u over de mogelijke stappen en bezorgen u modeldocumenten voor de aanmaning en ingebrekestelling.

Bedrijfseconomisch

Financiering

Samen met uw bankier en onze partners zoeken wij naar de optimale financiering van uw project.

Juridisch

Fiscaal recht

De fiscale wetgeving wijzigt voortdurend. Wij volgen de materie op en zorgen voor een gerichte en correcte toepassing in uw persoonlijke situatie.

Accountancy

Ook bij u ter plaatse

Desgewenst komen we naar uw bedrijf om de boekhouding op te volgen of een aangifte voor te bereiden. Wenst u zelf in grote mate de boekhouding op te volgen, dan doen wij enkel de afwerking en eindcontrole.

Bedrijfseconomisch

Onderzoek investeringen

U wilt een belangrijke investering doen. Wij maken een grondige studie van de haalbaarheid, zodat u met kennis van zaken kan beslissen.

Juridisch

Contracten

Belangrijke overeenkomsten met zakenpartners worden best in een duidelijk contract gegoten, om later niet voor verrassingen te staan.

Accountancy

Heldere rapportering

Wij begeleiden u proactief en zorgen voor heldere communicatie en rapportering. Dit aan marktconforme en transparante tarieven.

Fiscaal

Internationale fiscaliteit

Samenwerken met buitenlandse relaties kan voor een ingewikkelde fiscale rompslomp zorgen. Wij staan in direct contact met buitenlandse collega’s.

Fiscaal

Fiscale gevolgen

Een beroepsmatige investering heeft ook een aantal fiscale implicaties, die wij voor u in kaart brengen.

Juridisch

Sociaal recht

We helpen u verder met al uw vragen over uw sociaal statuut als zelfstandige, uw sociale rechten en bijdrageverplichtingen. Als bevoorrecht partner van Liantis Sociaal Verzekeringsfonds regelen wij graag alle administratieve formaliteiten voor u.

Bedrijfseconomisch

Strategie

Wij helpen u bij de uitwerking van uw strategische beslissingen en waken over een werkbare en juridische structuur.

Juridisch

Vennootschapsrecht

Duidelijke statuten, eventueel aangevuld met aandeelhouders­overeenkomsten, vormen de juridische basis voor uw onderneming. Ook een correcte verslaggeving is elementair.

Overige diensten

Hoe kunnen wij u helpen?

Een accountant is veel meer dan een cijferaar. Hij interpreteert, adviseert en begeleidt. Fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch: onze experts staan voor u klaar. Ook voor een second opinion of eenmalig advies. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen.