A&B is uw partner bij strategische beslissingen zoals overnames, aankoop onroerend goed en familiale opvolging. Onze experts staan voor u klaar.

Aankoop vastgoed

Onroerend goed aankopen? Privé of via de vennootschap — met eigen middelen of financieren? Wij helpen u deze en andere vragen te beantwoorden.

Eenmanszaak of vennootschap

De juiste juridische vorm is essentieel. Fiscaliteit, aansprakelijkheid en (mede)zeggenschap spelen hierbij een rol. We doorlopen met u de voor- en nadelen en geven advies op maat.

Familiale opvolging

U denkt eraan de fakkel door te geven? Zo’n overdracht vergt een grondige voorbereiding en de nodige tijd om de overdracht alle kansen te geven. Wij gidsen uw bedrijf naar de volgende generatie.

Financiering

Wij maken een uitgebalanceerd financieel plan op en bespreken dit samen met uw bankier.

Groeien

Uw bedrijf zit in een groeifase. Wij zorgen ervoor dat uw (juridische) structuur en strategie met u meegroeien.

Investeringen

U wilt een belangrijke investering doen. Zijn uw plannen haalbaar? Wat is de aangewezen financieringsvorm? Wij maken een grondige studie van het project, zodat u met kennis van zaken kan beslissen.

Overname

Elke overname of overdracht van een onderneming is een complex proces. Wij begeleiden u gedurende het volledige traject.

Successieplanning

Uiteraard wilt u uw vermogen na uw overlijden fiscaalvriendelijk overdragen. Wij werken samen met u een successieplanning uit waarbij de focus op uw persoonlijke wensen ligt.

“Mijn vader was al klant bij A&B Partners, toen mijn zus, mijn broer en ik zijn restaurant overnamen. We zijn oprecht tevreden met het werk van onze boekhouder Johan”

Lander Van Hautte, Restaurant De Zandvlooi
Lander Van Hautte, Restaurant De Zandvlooi

Hoe kunnen wij u helpen?

Een accountant is veel meer dan een cijferaar. Hij interpreteert, adviseert en begeleidt. Fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch: onze experts staan voor u klaar. Ook voor een second opinion of eenmalig advies. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen.