A&B is uw partner bij de start van uw onderneming, zaak of vrij beroep. Wij analyseren mee uw plannen en zorgen voor een concreet stappenplan.

1 uur gratis advies

Hoe begint u met een zelfstandige activiteit en wat komt erbij kijken? Wij geven u één uur lang advies en zetten u op weg. Gratis.

Analyse van uw plannen

Zijn uw plannen realistisch? Kiest u best voor een eenmanszaak of voor een vennootschap? Wij scheppen klaarheid — in mensentaal.

Investeringen

Waar moet u op letten als u gaat investeren? We bekijken samen de mogelijkheden en stellen een onderbouwd financieel plan op.

Boekhouding

Een boekhouding is geen last, maar een nuttig werkinstrument. Wij verwerken periodiek alle gegevens en rapporteren op maat.  Wil u zelf de dagelijkse boekhouding verzorgen, dan begeleiden wij u daarbij.

Digitale verwerking

Gedaan met die papierwinkel: A&B Partners heeft een eigen digitaal platform. Met enkele muisklikken heeft u alle rapporten en uw volledig archief bij de hand.

“Toen we Daco in 2015 overnamen van mijn vader, was dat als een nieuwe start. A&B Partners heeft toen alles in orde gebracht. Nog altijd komt mijn vaste boekhouder elke maand langs op ons bedrijf. Handig, want zo verlies ik minder tijd.”

Sabine Verdonckt, dakwerken Daco
Sabine Verdonckt, dakwerken Daco

Hoe kunnen wij u helpen?

Een accountant is veel meer dan een cijferaar. Hij interpreteert, adviseert en begeleidt. Fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch: onze experts staan voor u klaar. Ook voor een second opinion of eenmalig advies. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen.