A&B is uw partner voor een heldere boekhouding: in bijberoep, hoofdberoep of als bedrijfsleider. Wij vertalen de cijfers in concrete adviezen.

Boekhouding

Een boekhouding is geen last, maar een nuttig werkinstrument. Wij verwerken periodiek alle gegevens en rapporteren op maat. Wil u zelf de dagelijkse boekhouding verzorgen, dan begeleiden wij u daarbij.

Digitale verwerking

Gedaan met die papierwinkel: A&B Partners heeft een eigen digitaal platform. Met enkele muisklikken heeft u alle rapporten en uw volledig archief bij de hand.

Rapportering

Wat vertellen de cijfers u? Op ons digitaal platform kan u op elk moment rapporten opvragen. Via tussentijdse rapportering zorgen wij regelmatig voor een diepere analyse.

Fiscaal

Wij stellen uw aangifte op en dienen ze in. Daarnaast bekijken we verschillende mogelijkheden tot fiscale optimalisatie.

Toekomstplanning

Is uw onderneming klaar voor de toekomst? Vanuit een bedrijfseconomische, fiscale en juridische invalshoek analyseren we uw plannen en zoeken we concrete oplossingen.

Contracten

Een team van juristen staat klaar om u te begeleiden bij het opstellen en/of nalezen van de grote en kleine lettertjes van uw contracten.

Sociaal statuut

Vragen over uw sociaal statuut, VAPZ,  IPT of toekomstig pensioen? Wij brengen u in contact met de juiste experts.

“Heb je een vraag of probleem, dan word je snel geholpen. Ze volgen je vraag op, je moet nooit zélf terugbellen”

Juwelier Van den Bossche
Juwelier Van den Bossche

Hoe kunnen wij u helpen?

Een accountant is veel meer dan een cijferaar. Hij interpreteert, adviseert en begeleidt. Fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch: onze experts staan voor u klaar. Ook voor een second opinion of eenmalig advies. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen.