A&B is uw partner bij de start van uw onderneming, zaak of vrij beroep. Wij analyseren mee uw plannen en zorgen voor een concreet stappenplan.

1 uur gratis advies

Hoe begint u met een zelfstandige activiteit en wat komt erbij kijken? Wij geven u één uur lang advies en zetten u op weg. Gratis.

Analyse van uw plannen

Zijn uw plannen realistisch? Kiest u best voor een eenmanszaak of voor een vennootschap? Wij scheppen klaarheid — in mensentaal.

Investeringen

Waar moet u op letten als u gaat investeren? We bekijken samen de mogelijkheden en stellen een onderbouwd financieel plan op.

Boekhouding

Een boekhouding is geen last, maar een nuttig werkinstrument. Wij verwerken periodiek alle gegevens en rapporteren op maat.  Wil u zelf de dagelijkse boekhouding verzorgen, dan begeleiden wij u daarbij.

Digitale verwerking

Gedaan met die papierwinkel: A&B Partners heeft een eigen digitaal platform. Met enkele muisklikken heeft u alle rapporten en uw volledig archief bij de hand.

“Als beginnend bedrijf was het heel belangrijk om iemand te hebben die over je schouder meekijkt. Wij zijn al sinds 2004 klant bij A&B Partners. We zijn als het ware samen groot geworden”

Jeroen Michels, Roomer
Jeroen Michels, Roomer

Hoe kunnen wij u helpen?

Een accountant is veel meer dan een cijferaar. Hij interpreteert, adviseert en begeleidt. Fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch: onze experts staan voor u klaar. Ook voor een second opinion of eenmalig advies. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen.